DAC 8TH ANNUAL SUMMIT AGENDA JAN



IMPACT INNOVATION HERITAGE

ישראלביחד #IsraelTogether ACSUMMIT.ORG

TX

19-21

IS

Δ

Thu. Jan 19

OPENING EVENT

2:00 PM - 3:30 PM CST (1 Hour, 30 Min)

Opening Event - Israel America Business Playground

Intro to Texas Business Playground

Massey Villarreal, President and CEO, Precision Task Group Inc., Chairman of the United States Hispanic Chamber of Commerce Consul General Livia Link, Israeli Consul General for the Southwest

Moderated by: Glenn Hamer, Texas Association Business

The Passion for Change.

Fireside chat: Uri Levine, Founder of Waze, Author of Fall in Love with the Problem, Not the Solution – A Handbook for Entrepreneurs with David Shimoni, President and CEO at Denovo Ventures LLC, and IAC Council Member, New England

Content is King

Fireside chat: Adam Singolda, Founder and CEO, Taboola with Micky Shulman, Founder at Emet Digital, IAC Las Vegas Council Member, Las Vegas, IAC Edge Las Vegas

2:00 PM - 6:00 PM CST (4 Hours)

The Round Tables Annual Event (Closed session) A closed session for community leaders as we continue to define the Israeli-American voice and explore the ways it mutually benefits the Jewish-American and Israeli-American communities.

2:15 PM - 5:00 PM CST (2 Hours, 45 Min)

Israel Consular Service - שירותים קונסולריים Consular services will be available to Israeli citizens and will include the following:

3:00 PM - 5:30 PM CST (2 Hours, 30 Min) Teens - IAC Eitanim National Summit

Building a national community and network



Thur. Jan 19 - Cont.

3:50 PM - 5:50 PM CST (2 Hours) In Herzel's Vision - Israeli Impact Entrepreneurs (Jerusalem Hall)

Healthcare Reimagined Fireside chat: Maayan Cohen CEO & Co-Founder, Hello Heart, Noam Solomon, Co-Founder and CEO at Immunai with Tamar Uriel-Beeri Managing Editor, JPost.com

Leading Israeli Innovative Impact Fireside chat: Yasmin Lukatz, Founder and Executive Director of ICON Founder of Code for Israel, Venture Capital Investor with Tamar Uriel-Beeri Managing Editor, JPost.com Making Charitable Giving A Habit Fireside chat: Adam Nash, Co-founder & CEO, Daffy.org with Ben Sales, eJewishPhilanthropy

The Change Makers - Social Impact Entrepreneurs Batsheve Moshe, Business & Social Entrepreneur, Chairman of Yozmot Atid, GM Israel at Wix Gidi Grinstein, Founder and President at TOM - Tikkun Olam Makers Eran Sandhaus, Managing Partner & Co-Founder J-Impact Sagi Balasha, CEO Ogen Moderate by Eyal Teller, CEO, Code for Israel and Director of Investments and Philanthropy Initiatives at Interface Operations LLC dba AdFam

3:50 PM - 5:50 PM CST (2 Hours) The Disruptors (Jerusalem Hall)

How Technology will Change Real Estate Guy Blachman CTO at Flow, Founder & Executive Chairman, Carson Omer Granot, CEO Localize Chen Avni, Co-Founder & CEO, Venn City Moderated by: Eric Brody Principal and Founder of Anax Real estate Partners and Anax Ventures

Reimagine the Emergency Centers Amir Elichai, Co-Founder & CEO Carbyne Uri Shacham, Chief of Staff, Magen David Adom Dr. Stephen Klasko, Sheba, Visiting Chief Global Strategy, International Development, Growth, & Global Health Policy Officer Professor of Entrepreneurism, Health Strategy & Policy, Sheba Hospital,

Integrating Hospitality and Community in Real Estate Yael Ron, Chief Hospitality Officer Silverstein Properties Eyal Shuster, Co-Founder Devora Life Ron Chen, CEO, City People Moderator Maor Cohen, Founder and CEO, PickSpace, IAC Lead Members

The Disruption Enablers Oz Eliav, Chief Executive Officer of EL AL's venture arm "Cockpit Innovation" Noemie Alliel, Managing Director Israel @ Starburst Aerospace J

3:50 PM - 5:50 PM CST (2 Hours) The Innovation Economy (Tel Aviv Hall)

Israel - an island of stability in an economic crisis? Liron Wand, Venture Partner, Pitango Growth Ron Avidan, CEO, Azorim Inv Devel & Construct Justin Borus, Founder and CEO IBEX Moderated by: Ran Fuchs, Head of Capital Markets, IDB

Driving Israeli Innovation into the US -The Investors Shuly Galili, Co-Founding Partner, UpWest Oded Har-Even, Partner, Sullivan & Worcester IIP Yuval Ariav, Founder and Managing Partner, Symbol Moderated by: Guy Franklin, Israeli Mapped in NY Ventures

Driving Israeli Innovation into the US -The Entrepreneurs Adam Singloda, Founder and CEO, Taboola Nadav Shoval, CEO & Co-Founder of OpenWeb Yaky Yanay, CEO & President, Pluri Moderator: Sharon Erde, Head of Marketing, Pitango

Driving Israeli Innovation into the US -Israeli Product American Product Fit Eyal Shinar CEO & Co-founder, Blackore.ai Ornit Maizel, Co-Founder & Chief Technology Officer, Sunbit Doron Nir, President Doron Nir, Founder & President, StreamElements Moderated by Alex Shamir, Cofounder, Yofi

6:15 PM - 7:30 PM CST (1 Hour, 15 Min)

Receptions

8:00 PM - 10:00 PM CST (2 HOURS) OPENING PLENARY - CELEBRATING 75

9:30 PM - 10:00 PM CST (30 Min) IDF Band Performance Celebrating Israel's 75th Birthday -חוגגים ישראל עם מיטב השירים והלהיטים

10:00 PM - 11:30 PM CST (1 Hour, 30 Min) Singles Night (21+) 10:00 PM - 1:00 AM CST (1 Hour, 30 Min) IABP AFTER PARTY: After party @ Israel America Business Playground

Fri. Jan 20

9:00 AM - 12:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) הסיפור הישראלי - באירוח של מירי מיכאלי והילה קורח

זר לא יבין: סיפורה של בת שבוי מלחמת יום כיפור, הילה פלורסהיים-בראון שיר נולד: סיפורו של כותב הלהיטים הישראלי, דורון מדלי לנצח את עצמך: סיפורה של המתעמלת האמנותית האולימפית, נטע ריבקין הנשים החרדיות של חיל האוויר: הסיפור של אסתי סלומון פקטור מינכן: הסיפור של טבח הספורטאים במינכן, גורי ווינברג

9:00 AM - 12:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) The Proactive Approach to Fighting Antisemitism in America - Part 1 (Tel Aviv Hall)

The Technology that Fights Online Antisemitism Fireside chat: Nadav Shoval, CEO & Co-Founder of OpenWeb with Chen Levanon, Serial Entrepreneur and IAC Council Member, Las Vegas

Economic Iron Dome: Defending US-Israel Trade and Exchange Kimberly Yee, Arizona State Treasurer Joe Sabag, CEO, IAC for Action Moderator: Jake Bennett, Director of Policy and Legislative Affairs, IAC for Action

Demanding Equal Protection: Community Combating National Origin Discrimination in our Public Schools Karen Bar Or, National Activism Director, IAC Byron Brooks, Chairman, Nevada State Higher Education Board of Regents Moderator: Zvika Klein, Jewish world commenter, Jerusalem Post Break

Antisemitism in America: Protecting free markets and free speech from BDS Cancel-Culture

Nicholas Bronni, Solicitor General of Arkansas Eugene Kontorovich, International & Constitutional law scholar

Moderator: Joe Sabag, CEO, IAC for Action

Anti-Semitism on American Campuses Roz Rothstein, Co-founder and CEO StandwithUs David Brog, CEO, Maccabee Task Force Moderator: Itamar Eichner, Yediot Acharonot

Antisemitism in America: Protecting the US' Vital Bond with Israel

Dr. Hillel Newman, Consul General of Israel in Los Angeles Yossi Hollander, IAC Board Member

Abe Foxman, National Director Emeritus of the Anti-Defamation League (ADL)

Moderator: Efi Triger, Senior Anchorman, GLZ radio, Host of the daily news show GOOD MORNING ISRAEL

9:00 AM - 12:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) Developing the Future (Israel America Business Playground)

Thinking Differently: creative thinking, self invention and a new changing world Dr Eyal Doron, Corporate Innovation Accelerator & Creative

From Business to Making Social Impact

Education Facilitator

Fireside chat: Mark Wilf, President and co-owner of the Minnesota Vikings, and chairman and co-owner of Orlando City SC. Chairman of the Board of Governors of The Jewish Agency for Israel. with Tal Shuster, Co-Founder at Dvora Life, IAC Board Member

The Israelis that Build America's Infrastructure Naty Saidoff, Owner Shikun Unbinui, IAC Chairman of the Board

Avigal Soreq, CEO and President of Delek US and President of Delek Logistics

Moderator: Eric Brody Principal and Founder of Anax Real estate Partners and Anax Ventures

Construction Trends: Wellbeing, Sustainability, Building a better future.

Ori Botansky, CEO and Founder of Zymix Amit Kochavi, CEO and Founder, Cormi.com Leah Almog-Arazi, Founder and Owner of Oör Design Build Ayelet Brosh, Co-Owner & President Moderate by: Amir Richulsky, Green Street Power Partners (GSPP) Chief Financial Officer, IAC Council Member, NY

Navigating the wild real estate waters Maya Vander, Real Estate Advisor Netflix Top 10 "Selling Sunset" Karin Howard, Compass Moderator: Lior Yehudah, IAC Lead Member. Founder, Lending360, Co-Founder & CEO, MasonCo Inc, Founder, CoCre8 Studios,

12:30 PM - 2:00 PM CST (1 Hour, 30 Min)

Lunch Break Mishelanu Students Communal Lunch (Congressional Ballroom B).

12:45 PM - 1:45 PM CST (1 Hour)

Impact Organizations - The Shuk Meet, network with and learn about non-profit organizations from across the country and Israel

9:00 AM - 5:00 PM CST (8 Hours)

Israel Consular Service - שירותים קונסולריים

Consular services will be available to Israeli citizens and will include the following:

Fri. Jan 20

9:00 AM - 6:30 PM CST (9 Hours, 30 Min)

Teens - IAC Eitanim National Summit

opening & introduction (Day, teens & Task Intro)

9:00 AM - 10:00 PM CST (13 Hours)

College Students - IAC Mishelanu National Summit

Congressional Ballroom B. Jumpstarting Your Day with Inspiration Dalia Feldheim, Organizational Psychologist & Leadership Coach, Author of 'Dare to Lead Like a Girl'

10:00 AM - 11:00 AM CST (1 Hour)

College Students - IAC Mishelanu National Summit

Congressional Ballroom B. Champions of Change: A Conversation with Social Impact Entrepreneurs Gidi Grinstein, Founder and President of Reut and TOM; Author of Flexigidity Eran Sandhaus, Managing Partner and CoFounder, J-Impact Bat Sheva Moshe, Business & Social Entrepreneur, Chairman of Yozmot Atid, GM Israel at Wix Moderated by: Elad Shoshan,

11:00 AM - 12:30 PM CST (1 Hour, 30 Min) College Students - IAC Mishelanu National Summit Congressional Ballroom B.

The Creative Edge: Nurturing Your Creativity Workshop Dr. Eyal Doron, Corporate Innovation Accelerator & Creative Education Facilitator



Fri. Jan 20

2:30 PM - 3:30 PM CST (1 Hour) Main Plenary, Dress in White

3:30 PM - 5:00 PM CST (1 Hour, 30 Min) A Social Musical Experience with Koolulam! Dress in white for Shabbat

5:30 PM - 6:15 PM CST (45 Min) Kabbalat Shabbat

5:30 PM - 7:00 PM CST (1 Hour, 30 Min) Mincah and Arvit - The Shul, Convention Center

6:30 PM - 8:00 PM CST (1 Hour, 30 Min) Mishelanu Students Communal Shabbat Dinner

7:30 PM - 8:45 PM CST (1 Hour, 15 Min) Shabbat Dinner (purchased separately)

9:00 PM - 10:00 PM CST (1 Hour)

The Woman who Broke a Glass Ceiling (Shomrei Shabbat) With Honorable Ruchie Freier

Fri Jan 20, 9:00 PM - Sat Jan 21, 12:00 AM CST (3 Hours) The Big Decision (Israel America Business Playground)

Fri Jan 20, 9:00 PM - Sat Jan 21, 12:00 AM CST (3 Hours) אולפן שישי אולפן שישי (Tel Aviv Hall)

אפי טריגר, גלי צה״ל עמר לחמנוביץ, ישראל היום איתמר אייכנר, ידיעות אחרונות תמר אוריאל בארי, ג׳רוזלם פוסט 13 נריה קראוס, ערוץ 12 בהנחיית <u>דני קושמרו, ערוץ</u> 5:30 AM - 6:30 AM CST (1 Hour) Mincha and Arvit - The Shul, Convention Center

9:00 AM - 10:30 AM CST (1 Hour, 30 Min) Shachrit - The Shul, The Convention Center

Sat. Jan 21

9:00 AM - 12:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) Predict the Future By Creating It (Israel America Business Playground)

Do Stress Better Deborah Gilboa, MD, Resilience Expert AskDoctorG.com

'We might be wrong, but we're not confused' Fireside chat: Tomer Cohen, Chief Product Officer, LinkedIn with Lital Leshem, Managing Partner & BEYOND by AnD Ventures

Walking a Tightrope: Organizational Culture and Leadership

Tomer Sharon, Co-Founder and CEO at Anywell Dalia Feldheim, Organizational Psychologist & Leadership Coach, Author of 'Dare to Lead Like a Girl'

Daniel Serfaty, CEO at Aptima Daniel Sarfati, Aptima

What's on the horizon for digital assets? Fireside chat: Nadav Hollander, CTO at OpenSea, with Dror Avieli, CCO, ConsenSys Disrupting Finance Ornit Maizel Co-Founder & Chief Technology Officer, Sunbit Yuval Rechter General Manager, US Revolut Sagy Aseraf, Executive Vice President and Regional Manager, Florida region, IDB Bank

Leading Intrapreneurship and Innovation in the Corporate World Oz Eliav

Reimagining Health Care Micha Breakstone CEO and Co-Founder, NeuraLight.a Yaky Yanay, CEO & President, Pluri Moderated by Prof. Dr. Avi Almozlino, Chief of Neurology and IAC Board Member

9:00 AM - 12:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) שאלות של זהות - הקהילה הישראלית-אמריקאית

9:00 AM - 12:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) Stronger Together: Israel and the America Jewish Community (Jerusalem Hall) The Israeli American Community Annual Survey Lital Carmel, IAC VP of New Leadership

What does the Israeli-American story mean for Jewish continuity?

In Partnership with Sapir: Ideas for a Thriving Jewish Future

Liel Leibovitz, Editor at Large, Tablet Magazine Kylie Unell,

Moderator Ariella Saperstein, Associate Publisher of Sapir Journal and a Senior Program Officer at Maimonides Fund

Strhengthething the ties

Fireside chat: Minister Amichai Chikli, Israel's Minister of Diaspora Affairs, Minister for Social Equality in a fireside chat with Shoham Nicolet, Co-Founder and CEO, Israeli American Council Israel, the American Jewish Community, and the role of Israeli Americans Eric D. Fingerhut, President & CEO, The Jewish Federations of North America Rabbi Daniel Septimus, Chief Executive Officer at Shalom Austin Shira Ruderman, Executive Director, Ruderman Foundation Doron Almog, Chairman of the Executive, Jewish Agency for Israel Moderator: Zvika Klein, Jewish world commenter, Jerusalem Post

Rethinking Israel Connection

David Bryfman, Chief Executive Officer, The Jewish Education Project

Ben Pery, Chief Executive Officer, Momentum Moderator: Ariella Saperstein, Associate Publisher of Sapir Journal and a Senior Program Officer at Maimonides Fund

9:00 AM - 3:00 PM CST (6 Hours) College Students - IAC Mishelanu National Summit

9:00 AM - 6:00 PM CST (9 Hours) Teens - IAC Eitanim National Summit Building a Better Future Together: Space Challenge with Dr. Donald Thomas, NASA Astronaut

Sat. Jan 21 - Cont.

12:00 PM - 1:30 PM CST (1 Hour, 30 Min) Shabbat Lunch (purchase separately)

2:00 PM - 5:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) Israel America Business Playground -Closing Session

Inspirational: Prof. Moran Cerf professor of neuroscience and business (Northwestern University, Kellogg School of Management) and the Alfred P. Sloan prof

Content is King

Fireside chat: Adam Singolda, Founder and CEO, Taboola with Micky Shulman, Founder at Emet Digital, IAC Las Vegas Council Member, Las Vegas, IAC Edge Las Vegas

Free Thinking

Fireside chat: Alon Gonen, co-founder and former Chief Executive Officer at Plus500 with Lital Leshem - Co-Founder & CBD -Peak Ventures

Lisa Gable Wall Street Journal Bestselling Author, Former US Ambassador

The Global Influencer Fireside chat: Nuseir Yassin Founder and CEO of Nas Company, with Regev Gur, Founder & CEO, Narrative Group

Are we in control of our decisions? Prof. Dan Ariely James B Duke Professor of Psychology and behavioral Economics with Einat Ben-Moshe Retail & Fashion Innovation Specialist, Startup Advisor; Married at First Sight Season 4

Sat. Jan 21

2:00 PM - 5:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) The Proactive Approach to Fighting Antisemitism - Part 2 (Jerusalem Hall) The Technology that Fights Online Antisemitism Fireside chat: Nadav Shoval, CEO & Co-Founder of OpenWeb with Chen Levanon, Serial Entrepreneur and IAC Council Member, Las Vegas

A Traitor or a Hero; My Double Identity Fireside chat: Yoseph Hadad, CEO of Together Vouch for Each Other fireside chat with Efi Triger Senior Anchorman, GLZ radio, Host of the daily news show GOOD MORNING ISRAEL

The Influencers: Telling Israel's Story London Lazerson, Viral Content Creator @LondonLaz Emily Austin, Sports Personality and Activist Rudy Rochman Jewish-Israel Rights Activist Moderated by: Sarah Granof, Maccabee Task Force

The Kanye Effect: The state of antisemitism in America Roz Rothstein, Co-founder, CEO, StandwithUs Liora Rez, Executive Director StopAntisemitism

2:00 PM - 5:30 PM CST (3 Hours, 30 Min) מבט קדימה - ישראל <u>2033</u>

מבט קדימה: יחסי ישראל והעולם אסף זמיר, קונסול כללי, ניו יורק רונן הופמן, שגריר ישראל בקנדה דרור אידר, שגריר ישראל לשעבר באיטליה הנחיה: איתמר אייכנר, ידיעות אחרונות

מבט קדימה: אתגר המשילות יואל זילברמן, מייסד ומנכ״ל ״השומר החדש״ עמר לחמנוביץ, עורך ראשי, ישראל היום

> מבט קדימה: ישראל ויהדות התפוצות מנחה: צביקה קליין, ג׳רוזלם פוסט

מבט קדימה: הזירה הביטחונית אלוף (במיל) נדב פדן, מנכ״ל FIDF אלוף-משנה אלון מצליח, מפקד מיטב זוהר פלטי, לשעבר ראש האגף הביטחוני-מדיני במשרד הביטחון, כראש מנהלת המודיעין במוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים. מנחה: יואב לימור, עיתונאי

Saturday Jan 21

3:00 PM - 4:00 PM CST (1 Hour) IDF as a Catalyst for Haredi Integration in Israeli Society - Palm Park, 7th Floor (Shomer Shabbat)

David Hager, Philanthropist and Managing Partner, Hager Pacific Properties Esti Salomon, Founder & CEO of Atida Major General (Res.) Nadav Padan, National Director, Friends of the IDF Miri Michaeli, Israeli Journalist and TV Presenter

3:30 PM - 4:30 PM CST (1 Hour) College Students - IAC Mishelanu National Summit Congressional Ballroom B. Student Panel

4:30 PM - 6:30 PM CST (2 Hours) College Students - IAC Mishelanu National Summit Congressional Ballroom B. Round Tables - Jewish Coalition followed by Havdalah

6:30 PM - 7:15 PM CST (45 Min) Communal Havdala & Shira Betzibur

6:45 PM - 8:00 PM CST (1 Hour, 15 Min) Receptions

8:30 PM - 9:30 PM CST (1 Hour) Closing Plenary - 75 Years of Inspiration

9:30 PM - 10:30 PM CST (1 Hour) Noa Kirel Live Performance

10:30 PM - 11:45 PM CST (1 Hour, 15 Min) Celebrating 75 After Party